A Gyűrűk Ura – A király visszatér (The Lord of the Rings: The Return of the King)

A Gyűrűk Ura – A király visszatér

The Lord of the Rings: The Return of the King

http://www.lordoftherings.net/

http://www.imdb.com/title/tt0167260

Kritika

Samu visszatér - Peter Jackson: The Lord of the Rings: The Return of the King / A Gyűrűk Ura – A király visszatér

„Legfőbb indítékom a mesemondó vágya volt, aki szeretné kipróbálni, sikerül-e megírnia egy igazán hosszú történetet" – írta J.R.R. Tolkien A gyűrűk ura előszavában.


2012-09-24- írta Miklya Luzsányi Mónika

Olvasd el a kritikát

A király visszatért – a fantasy győzött - Peter Jackson: The Lord of the Rings: The Return of the King / A Gyűrűk Ura – A király visszatér

A minap Los Angelesben kiosztották az idei Oscar-díjakat: A Gyűrűk Ura befejező része (vagy maga a trilógia) a tizenegy jelöléséből mind a tizenegyet meg is nyerte, s ha hozzátesszük az eddigieket, akkor a három film összesen 17 aranyszobrot kapott.


2012-09-24- írta Sándor Anna

Olvasd el a kritikát

Történet

Gandalf Pipinnel Gondorba vágtat, hogy Denethort felkészítse Szauron túlerejével szemben. Théoden király összevonja seregeit Gondor segélyhívására. Aragorn végül vállalja sorsát, és hű társaival harcba hívja a hegyek közt élő holtakat. Középfölde sorsa azonban egészen máshol fog eldőlni. A Gyűrűhordozó és hű barátja, Frodó és Samu a Mordor borzasztó útjait járja. De minél közelebb kerülnek a Végzet hegyéhez, Frodót annál jobban húzza a Gyűrű szörnyű súlya. A világ sorsa egy apró hobbit kezében van, aki vajon képes-e ellenállni a legnagyobbakat is legyőző kísértésnek.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!