Én és a hercegem (The Prince & Me)

Én és a hercegem

The Prince & Me

Kritika

Én és a szőke herceg… - Martha Coolidge: The Prince & Me / Én és a hercegem

Hol volt, hol nem volt... Volt egyszer egy ambiciózus amerikai tinédzserlány, Paige, és a golyóbis másik szeletén egy jóképű dán herceg, Edward. Paige éppen elkezdte az egyetemet, és előre rázza a hideg Shakespeare-től, ahogy Edwardot is a trónörökösre háruló felelősségtől.


2012-09-24- írta Buzogány Klára

Olvasd el a kritikát

Történet

Egy átlagos, őrült, motorbicikli-rajongó és mindenféle vadságból szívesen részt vállaló amerikai egyetemista lány bajba kerül. Szerelmes lesz. Pedig eddig a szülővárosában ő volt “az utolsó el nem jegyzett lány”. A srác, akivel együtt dolgozik az egyetemi büfében először nagyon utálatos. Azután segít a lánynak felkészülni a Shakespeare-szemináriumára (valahogyan nagyon sokat tud a dán hercegekről), a lány pedig segít a kémia leckéjében és hamarosan egymásba szeretnek. Élnének is boldogan tovább, ha a srácról ki nem derülne, hogy ő a dán főherceg, aki a lesifotósok elől menekült Wisconsinba. A lány zavarba jön, megsértődik és szakítana – de nem bír. Inkább elmegy Dániába, hogy kinyomozza, milyenek a főhercegek a vén Európában, és vajon milyen lehet főhercegnének, vagy később királynénak lenni arrafelé.

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!