Mint egy angyal (Comme une image)

Mint egy angyal

Comme une image

http://www.schaumichan-derfilm.de/

http://www.imdb.com/title/tt0374583

Kritika

Az elrettentő példa - Agnès Jaoui: Comme une image / Mint egy angyal

A társadalomkritika ás a szociologizáló tendencia sohasem állt távol a francia (film)művészettől. Még a Bíbor folyók jellegű, spekulatív vénájú filmek vagy az Amélie csodálatos élete-szerű tündérmesék is egy-egy szociológiailag alátámasztott tünetjelenségből indultak ki (az értelmiségi körök és a tudományos világ társadalmi elszigetelődése, a szinglikultúra látványos önállósodása).


2012-09-24- írta Keszeg Anna

Olvasd el a kritikát

Történet

A húszéves, telt idomú, énekesnői karrierről álmodó Lolita gyűlöli az egész világot, lévén nem hasonlít a női magazinokban szereplő sztárokra. Depressziós hajlama, negatív életszemlélete leginkább a zilált családi hátterének tudható be. Lolita apja, a nagy sikerű író a fiatal feleségével és az öregedéssel vívja hétköznapi csatáit, miközben nem törődik a lányával. Lolita énektanárnője is elégedetlen magával, még inkább a tanítványaival. Valami biztatást keres az életéhez, amit otthon nem kaphat meg, ugyanis istápolnia kell a sikertelen író férjét, aki önbizalomhiánnyal és kapuzárási pánikkal küszködik.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!