Mr. és Mrs. Smith (Mr. and Mrs. Smith)

Mr. és Mrs. Smith

Mr. and Mrs. Smith

Kritika

Mr. és Mrs. Sík - Doug Liman: Mr. and Mrs. Smith / Mr. és Mrs. Smith

Kinberg az xXx 2 – A következő fokozat és az X-Men 3 című filmek társ-forgatókönyvírója. Vagyis egy gyere be fizesd ki menj haza típusú filmet várhatunk, a reklám ürügye azonban itt még labilisabb, mint ezeknek az „egyszerű" akciófilmeknek az esetében.


2012-09-24- írta Gagyi Ágnes

Olvasd el a kritikát

Történet

Jane és John Smith átlagos külvárosi házaspár, akik évek óta unalmas, sivár kapcsolatban élnek. Drága autókkal járnak be high-tech irodáikba, néha lenyírják a füvet és átmennek a szomszédhoz egy kis grillpartira. Látszólag tehát mindenük megvan – de mindkettőjüknek van egy titka, amiért a másik “ölni tudna”. Mr. és Mrs. Smith valójában jólfizetett, megbízhatóan hatékony munkát végző bérgyilkosok, akik ráadásul két, egymással szemben álló szervezetet szolgálnak. A párocska egészen új módját találja meg annak, hogyan dobják fel unalomba süllyedt házasságukat. Egy napon megtudják ugyanis, hogy éppen egymás meggyilkolására kaptak megbízást. Kénytelenek hát hazavinni munkájukat, s a békés külvárosi otthonban egyik pillanatról a másikra elszabadul a pokol. Hihetetlen akciójelenetekben csúcsosodik ki kettejük összecsapása, mely egyben házasságuk utolsó nagy próbaköve.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!