A halálba táncoltatott lány (The Maiden Danced to Death)

A halálba táncoltatott lány

A halálba táncoltatott lány

The Maiden Danced to Death

http://www.themaidendancedtodeath.com/

http://www.imdb.com/title/tt1453262

Kritika

Versenyfilmek a szemlén II. - A halálba táncoltatott lány; A Föld szeretője; East Side Stories

Az idei szemle játékfilmes versenyszekciójából még három film maradt hátra: az most már nem nagy meglepetés, hogy melyikük nyert díjat, az viszont még kérdéses, hogy melyiket látjuk viszont moziban – vagy egyáltalán...


2012-09-24- írta Jakab-Benke Nándor

Olvasd el a kritikát

Történet

Steve, egy táncosból lett impresszárió húsz év után visszatér szülőföldjére, Magyarországra. A szocialista rendszer, amely száműzte, nincs többé. Volt káder apja nyugdíjba vonult, de öccse továbbra is ugyanazzal a társulattal, ugyanabban a lerobbant stúdióban dolgozik, ahol együtt kezdtek. Ráadásul időközben feleségül vette Steve volt szerelmét, Marit. A két testvér úgy dönt, hogy felújítják utolsó közös sikerüket, “A halálba táncoltatott leány” balladájából készült táncdarabot. Amennyiben Gyula meg tud felelni Steve szigorú szakmai kívánalmainak, Steve világturnéra viszi az előadást, segítve mindkettőjük stagnáló karrierét.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!