A gondozoo (Zookeeper)

A gondozoo

Zookeeper

http://www.zookeeper-movie.net/

http://www.imdb.com/title/tt1222817

Kritika

Amikor a majom a legjobb színész - Frank Coraci: Zookeeper / A gondozoo

Egy gondozó rájön, hogy állatkertjének lakói tudnak angolul beszélni. Ezt pár másodperc alatt megszokja és segítségükkel nekiáll rendbetenni az életét. Hihetetlen. Nem a sztori, hanem hogy ilyen filmek készülnek.


2012-09-24- írta Jakab-Benke Nándor

Olvasd el a kritikát

Történet

Griffin (Kevin James) kedves, pocakos és szelíd – de nincs nője. Úgy érzi, a munkája akadályozza az Igazi megtalálásában, és nehéz szívvel úgy dönt, felmond. De nagy hibát követ el. Egy állatkerti gondozó ugyanis nem hagyhatja el a pozícióját csak úgy: ahhoz a gondozottjainak is lesz néhány keresetlen szava. Az állatok – miután értesültek róla, hogy napi takarmányuk és zsákmányuk megbízható szállítója el akarja hagyni őket – megszegik ősi esküjüket, és elárulják, hogy az állatok tudnak beszélni. Amikor szép szóval nem tudják maradásra bírni barátjukat, üzletet ajánlanak: ha nem hagyja őket faképnél, megtanítják mindarra, amit a csajozásról tudni érdemes – és az oroszlán, az elefánt, a csimpánz, a zsiráf meg a többiek beavatják Griffint a párválasztás ősi trükkjeibe.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!