Förtelmes főnökök (Horrible Bosses)

Förtelmes főnökök

Horrible Bosses

http://horriblebossesmovie.warnerbros.com/index.html

http://www.imdb.com/title/tt1499658

Kritika

Elfogyni az ölésben - Seth Gordon: Horrible Bosses / Förtelmes főnökök

A tavalyelőtti Másnaposok sikerén annyira felbuzdultak a hollywoodi stúdiók, hogy újra magabiztosan nyúlnak az R-besorolású vígjáték műfajához. És nagyon jól teszik: a szuperhősfilmek és romantikus vígjátékok között üdítően hat, hogyha a poénokkal együtt egy-egy „fuck” is elröppen a mozi sötétjében.


2012-09-24- írta Jakab-Benke Nándor

Olvasd el a kritikát

Történet

Az egyik szexmániás fogorvos (Jennifer Aniston), a másik diktátorhajlamú marketinges (Kevin Spacey), a harmadik csak örökölte a gyárát, de mindent tökretesz maga körül (Colin Farrell) – bármekkora is a verseny, egyértelműen ők a világ legelviselhetetlenebb, legutálatosabb főnökei. Három beosztottjuk (Jason Bateman, Jason Sudeikis és Charlie Day) egy ideig nyögi a zsarnokságukat, ám eljön a nap, amikor összeszedik a bátorságukat, és fellázadnak. Persze, úgy, hogy senki ne vegye észre. A titkos szervezkedés eredménye egy ravasz gyilkossági terv, amely véget vetne a sok főnöki gonoszkodásnak – és intő például szolgálhatna más gonosz felettesek számára is. De amit szegény beosztottak kitalálnak, az sosem sikerül. Még a sors is zsarnokoskodik felettük.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!