Förtelmes főnökök
Seth Gordon
2011
Förtelmes főnökök

A Filmtett szerint: 8 10 1

8

A látogatók szerint: 0

0

Szerinted?

0

Förtelmes főnökök

Színes, amerikai, 98 perc, 2011
Magyar cím
Förtelmes főnökök
Eredeti cím
Horrible Bosses

Történet

Az egyik szexmániás fogorvos (Jennifer Aniston), a másik diktátorhajlamú marketinges (Kevin Spacey), a harmadik csak örökölte a gyárát, de mindent tökretesz maga körül (Colin Farrell) - bármekkora is a verseny, egyértelműen ők a világ legelviselhetetlenebb, legutálatosabb főnökei. Három beosztottjuk (Jason Bateman, Jason Sudeikis és Charlie Day) egy ideig nyögi a zsarnokságukat, ám eljön a nap, amikor összeszedik a bátorságukat, és fellázadnak. Persze, úgy, hogy senki ne vegye észre. A titkos szervezkedés eredménye egy ravasz gyilkossági terv, amely véget vetne a sok főnöki gonoszkodásnak - és intő például szolgálhatna más gonosz felettesek számára is. De amit szegény beosztottak kitalálnak, az sosem sikerül. Még a sors is zsarnokoskodik felettük.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Ezt írtuk a filmről:

Elfogyni az ölésben – Seth Gordon: Horrible Bosses / Förtelmes főnökök

A tavalyelőtti Másnaposok sikerén annyira felbuzdultak a hollywoodi stúdiók, hogy újra magabiztosan nyúlnak az R-besorolású vígjáték műfajához. És nagyon jól teszik: a szuperhősfilmek és romantikus vígjátékok között üdítően hat, hogyha a poénokkal együtt egy-egy „fuck” is elröppen a mozi sötétjében.

Kritika, 2011. augusztus 15. – írta
Támogass egy kávé árával!
 

A Filmtett szerint:

8

A látogatók szerint:

0

Szerinted?

0

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat