Két pasi – meg egy kicsi (Two and a Half Men)

Két pasi - meg egy kicsi

Two and a Half Men

http://www.cbs.com/primetime/two_and_a_half_men

http://www.imdb.com/title/tt0369179

Kritika

Kedvenc futó sitcomjaink II. - The Office US; Curb Your Enthusiasm / Félig üres; Two And A Half Men / Két pasi - meg egy kicsi; Parks and Recreation / Városfejlesztési osztály

Kedvenc vígjáték-sorozatainkat bemutató... khm, sorozatunkban most újabb négy darab, időnként agyondíjazott – két munkahelyi és két családi – sitcom kerül terítékre. Na jó, az egyik nem is annyira családi: van itt Seinfeld-utóélet (Félig üres), a fikciót magasan verő életstílus (Két pasi...), kultikus brit sorozat elamerikázása (The Office US) és természetesen Ron Swanson, aki keveset van a képernyőn, de annál inkább (Városfejlesztési osztály).


2012-09-24- írta Jakab-Benke Nándor

Olvasd el a kritikát

Történet

Charlie Harper egy igazi agglegény, de teljesen felborul az élete, amikor a frissen elvált testvére (Alan) és annak 10 éves fia (Jake) hozzá költözik. A két fiú (Charlie és Alan) nem szívlelik az anyjukat, továbbá a szomszéd (Rose) is sok gondot okoz Charlie-nak.

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!