Fejvadászok (Hodejegerne)

Fejvadászok

Hodejegerne

Headhunters

http://www.magpictures.com/headhunters/

http://www.imdb.com/title/tt1614989

Kritika

Ki a kicsit nem becsüli… - Morten Tyldum: Hodejegerne / Fejvadászok

Roger Brown roppant kisnövésű egy méltóságteljes, komoly szándékú férfihoz képest. Csupán 1,68 méter. Helyzetén az sem segít, ha tenyérbemászó arcán szája mosolyra kanyarodik, hiszen akkor leginkább Steve Buscemire hasonlít. Felesége egy fejjel magasabb nála, igényeit pedig anyagi javakkal lehet kielégíteni. Rogernek nincs egyszerű dolga, helyre kell hoznia önbecsülését.


2012-09-24- írta Csoma Emőke

Olvasd el a kritikát

Történet

Roger Brown egy nagy fejvadászcég legsikeresebb alkalmazottja, de fizetését drága festmények lopásával egészíti ki, így biztosítva gyönyörű feleségének azt az életmódot, amihez hozzászokott. Clas Greve exkatona a tökéletes pályázó egy vezetői pozícióra, aminek betöltésére Rogernek kell embert találnia – és a férfi ráadásul egy sok milliós értékű festményt rejteget a lakásán. Roger betör hozzá, és ellopja, miközben fogalma sincs róla, hogy Greve-nek is megvannak a maga titkos, sötét szándékai. Hamarosan menekülnie kell előle, egy olyan ember elől, aki felnőtt életének nagy részét azzal töltötte, hogy másokat vadászott le…

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!