Próbatétel (Butterfly on a Wheel)

Próbatétel

Butterfly on a Wheel

Shattered

http://lionsgate.com/shattered/

http://www.imdb.com/title/tt0489664

Kritika

Isten és a rabszolgák - Mike Barker: Butterfly on a Wheel / Próbatétel

Egy mosolygó kacsintás viszonyt sejtet. A viszony bosszúvágyat szül, amely majdnem gyilkossághoz vezet. Emberölés nem lesz, de kicsit belekóstolunk a manipulációba, a lelki erőszakba, a káoszba.


2012-09-24- írta Márton Imola

Olvasd el a kritikát

Történet

Neil és Abby Warner tökéletes házasságban él. Gyönyörű lányukkal, Sophie-val az amerikai álmot élik – amíg egy napon minden meg nem változik. Amikor Sophie-t elrabolják, rá kell döbbenniük, hogy nincs más választásuk mint eleget tenni az emberrabló követelésének. Az utóbbi, a rideg és számító pszichopata Ryan brutális hatékonysággal veszi át az irányítást a család élete felett. Neki nincs vesztenivalója. Szempillantás alatt feje tetejére állítja Neil és Abby biztonságos életét. A következő 24 órában teljesen kiszolgáltaton megtudják, hogy Ryan nem is pénzt követel: részletéről részletére, kegyetlen követezetességgel tönkre akarja tenni tíz év alatt felépített életüket. Végül ki kell állniuk Ryan utolsó, borzasztó próbatételét: vajon képesek lesznek-e megölni egy ártatlant a saját kislányuk megmentése érdekében?

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!