Szeretők, utazók (Los amantes pasajeros)

Szeretők, utazók

Los amantes pasajeros

I'm So Excited

http://www.losamantespasajeros.com/

http://www.imdb.com/title/tt2243389

Kritika

Légcsavar - Pedro Almodóvar: Los amantes pasajeros / Szeretők, utazók

Pedro Almodóvar ismét bizonyítja, hogy nem csupán drámát, de vígjátékot is remekül képes rendezni. A Szeretők, utazók során korai komédiáinak (Szenvedélyek labirintusa, Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén) őrült tempója és eszement szertelensége köszön vissza a vászonról.


2013-03-12- írta Rudolf Dániel

Olvasd el a kritikát

Történet

A Szeretők, utazók a 80-as évek Almodóvar-filmjeit idéző vígjáték, amelyben egy bajba jutott repülőgépen az életüket féltő utasok legbensőbb titkai kerülnek napvilágra.

„A Szeretők, utazók a 19. filmem – veszi számba a spanyol rendező. – Csak annyit mondhatok, hogy a szenvedély és a bizonytalanság ugyanúgy megvan bennem, mint mindig. Éppen úgy érzem magam, mint a Pepi, Luci, Bom idején, csak sokkal több az ősz hajszálam. A film egy csapat emberről szól, akik egy repülőgépen ragadnak, a külvilágtól elzártan. A forgatókönyvet úgy kezdtem el írni, mint egy komikus szösszenetet, és végül egy morális, verbális és irreális vígjáték lett belőle.”

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!