Like Someone in Love

Like Someone in Love

Kritika

Ezt láttuk a 12. TIFF-en 1. - Nairobi Half Life; Like Someone in Love; My Beautiful Laundrette / Az én szép kis mosodám; Macherovgaltis / Késelő

Tegnap délelőtt 10 órakor megkezdődtek a 12. Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál vetítései Kolozsváron. Az idén is mindenevő filmtettes csapat igyekszik kiszúrni a legjobb filmeket – cikksorozatunk ajánl és értékel, útbaigazítással szeretne szolgálni a moziba vágyóknak. Minden kritikánkat a film következő vetítése előtt közöljük. Ma egy kenyai ínyencség, egy angol bevándorlódráma, egy görög „késelő” története és a kultrendező Kiarostami legújabb munkája kerül terítékre.


2013-05-30- írta Buzogány Klára

Olvasd el a kritikát

Történet

Egy idős férfi és egy fiatal lány találkozik Tokióban. A lány semmit nem tud a férfiról, de az utóbbi úgy érzi, a lány ismeri őt. Befogadja a házába, a lány pedig felajánlja neki a testét. Ám a kettejük között 24 óra alatt szövődő kapcsolatnak semmi köze sincs azokhoz a valós körülményekhez, amelyek egymás mellé sodorták őket.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!