Nairobi Half Life

Nairobi Half Life

Vagabond la Nairobi

https://www.facebook.com/NairobiHalfLife

http://www.imdb.com/title/tt2234428

Kritika

Ezt láttuk a 12. TIFF-en 1. - Nairobi Half Life; Like Someone in Love; My Beautiful Laundrette / Az én szép kis mosodám; Macherovgaltis / Késelő

Tegnap délelőtt 10 órakor megkezdődtek a 12. Transilvania Nemzetközi Filmfesztivál vetítései Kolozsváron. Az idén is mindenevő filmtettes csapat igyekszik kiszúrni a legjobb filmeket – cikksorozatunk ajánl és értékel, útbaigazítással szeretne szolgálni a moziba vágyóknak. Minden kritikánkat a film következő vetítése előtt közöljük. Ma egy kenyai ínyencség, egy angol bevándorlódráma, egy görög „késelő” története és a kultrendező Kiarostami legújabb munkája kerül terítékre.


2013-05-30- írta Buzogány Klára

Olvasd el a kritikát

Történet

Mwas fiatal színész, Kenya északi részéről költözik a fővárosba szerencsét próbálni. Nairobi, a lehetőségek városa mágnesként vonzza, testvére és szüleik nagy szomorúságára. Erőszakos világba sodródik, ahol tovább álmodozik. Egyre nagyobb kihívást jelent egyensúlyoznia a két világ határán, ugyanakkor a túlélésért kell küzdenie a barátságtalan fővárosban.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!