Jobb angyalok (The Better Angels)

Jobb angyalok

The Better Angels

Történet

Indiana, 1817. Az amerikai nemzet alig 40 éves, a második függetlenségi háború nemrég zárult le. Az embereknek a vadonban épült faházaikban kell szembeszállniuk a természet erőivel és a betegségekkel. Ebben a világban él az ifjú Abraham Lincoln. A jövőbeli elnök gyerekkorának három évét és családi viszonyait mutatja be a film, a nehézségeket, amelyek megedzették; a tragédiát, amely meghatározta egész életét; és a két nőt, akik megmutatták az utat a halhatatlansághoz.

Az A.J. Edwards által írt és rendezett mű a vizuális és narratív költészet eszközével világítja meg Lincoln világát, amely lenyűgöző fekete-fehér képsorokon kel életre. Karakterei kemény küzdelmek árán tanulják meg, mit jelent az elfogadás és az együttérzés. Edwards elegánsan tálalja a korszakban uralkodó vezérelvet, a mértékletességet, és a hatásokat, melyek a történelem egyik legkiemelkedőbb vezetőjének személyiségét formálták.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!