Fruitvale Station

Fruitvale Station

https://www.facebook.com/FruitvaleStationMovie

http://www.imdb.com/title/tt2334649

Történet

Ryan Coogler, a 2013-as év egyik legizgalmasabb bemutatkozó rendezője ezt mondta főhőséről: „Szeretném, ha a közönség tudná, hogy Oscar egy igazi ember volt. Egy igazi ember a maga küzdelmeivel és konfliktusaival, ugyanakkor a saját vágyaival és igazi álmokkal és célokkal. És az élete igenis fontos volt azok számára, akiket igazán szeretett.”

Ez a lebilincselő filmdráma Oscar Grant igaz és megdöbbentő története, egy 22 éves afro-amerikai férfié, aki 2008. december 31-én egy különös és megfoghatatlan érzéssel ébred. Mindezt egy új kezdet jeleként értékeli, és nekiáll, hogy valóra váltsa újévi fogadalmait azokkal kapcsolatban, akik a legközelebb állnak hozzá – szentimentális édesanyjával, barátnőjével, Sophinával és négyéves kislányával, Tatianával. Éjfél után két órával azonban különös megérzése teljesen más formában ölt testet, amikor a fiatalembert egy rendőrtiszt lelövi a helyi érdekeltségű vonat Fruitvale megállójában.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!