Mister John
Joe Lawlor, Christine Molloy
2013
Mister John

A Filmtett szerint: 7 10 1

7

A látogatók szerint: 0

0

Szerinted?

0

Mister John

Színes, ír, angol, szingapúri, 95 perc, 2013
Eredeti cím
Mister John

Történet

Gerry Írországból Szingapúrba tart egy tragédia kapcsán, amely már a film nyitójelenetében felvillan: a kamera egy tóba fulladt férfi hulláját mutatja, ahogy arccal lefelé lebeg a vízen. Az elhunyt Gerry testvére, John, egy hoszteszbár tulajdonosa, a halál körülményei pedig tisztázatlanok. A film visszafogottan adagolja az új információkat: valami baljós dolog történt Londonban is Gerry és a felesége között, de csak a film utolsó harmadában derül rá fény egy álomjelenetben. Amikor John szingapúri özvegye, Kim a bizalmába avatja Gerry-t, majd a férfi nekiáll behajtani egy arrogáns német kliens adósságát, párhuzamokat fedezhetünk fel Ryan Gosling karakterének történetével a Csak Isten bocsáthat megben. Míg az utóbbi lassított felvételben leforgatott tobzódás a szélsőséges erőszakban, addig az előbbi kifinomultabban robban, néhány jól időzített sokkhatással.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Ezt írtuk a filmről:

Függetlenek közt függőben – 21. Titanic-beszámoló II.

Végéhez közeledik a Titanic Nemzetközi Filmfesztivál 21. kiadása. A fesztivált záró Jarmusch-film előtt még számba vesszük a héten látottakat.

Beszámoló, 2014. április 11. – írta
Támogass egy kávé árával!
 
Mister John

Mister John

Színes filmdráma, 95 perc, 2013

Rendező: ,
Szereplők: , , , Teljes filmadatlap

A Filmtett szerint:

7

A látogatók szerint:

0

Szerinted?

0

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat