Apacsok (Les Apaches)

Apacsok

Les Apaches

Történet

Korzika szigetén állandó a feszültség a jómódú turisták és az alacsony keresetű helybéliek között. Aziz és barátai azonban nem ezért törnek be az egyik üresen álló tengerparti nyaralóba: csak bulizni akarnak, és egy jó medencére van szükségük, ahol lóghatnak. Csakhogy a tulajdonosok megérkezése kellemetlen következményekkel jár a tinikre nézve, akik kilétét nagyon könnyű kinyomozni. A betörés során ugyanis Aziz haverjai a tudta nélkül lenyúltak két értékes vadászpuskát, és ők nem olyan lojálisak hozzá, mint amilyen hűségesnek ő bizonyul.

Az Apacsok olyan hangulatos, a tinik szexualitását őszintén bemutató  thriller, amely a francia kultúrának olyan oldalát tárja fel, amelyet a mainstream filmgyártás rendre figyelmen kívül hagy. A cím arra a párizsi rendőrség által használt szlengre utal, amelyet a fiatalkorú bűnözőkre használnak, a film, amelynek fiatal hősei arab és marokkói származásúak, kifejezetten intelligens és árnyalt módon összpontosít a faji feszültségek témájára.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!