Csúnya, gonosz bácsik
Aharon Keshales, Navot Papushado
2013
Csúnya, gonosz bácsik

A Filmtett szerint: 8 10 1

8

A látogatók szerint: 0

0

Szerinted?

0

Csúnya, gonosz bácsik

Színes, izraeli, 110 perc, 2013
Magyar cím
Csúnya, gonosz bácsik
Nemzetközi cím
Big Bad Wolves

Történet

Izraelben egy brutális, pedofil sorozatgyilkos vadászik kislányokra. Bár bizonyítékuk nincs, egy felmentett rendőr és az egyik áldozat apja szerint a tanár Dror a tettes. Elrabolják őt, és egy elhagyott ház pincéjében kínozni kezdik, hogy kiszedjék belőle, hová rejtette a gyerekek levágott fejét.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!

Ezt írtuk a filmről:

Tarantino brigantyja – Interjú Navot Papushadóval, a Veszettség és a Csúnya, gonosz bácsik társrendezőjével

Tarantino és a Coen fivérek tanítványa Navot Papushado és Aharon Keshales, akik Izrael legnevesebb színészeivel karöltve emelik a műfajfilm ázsióját országukban. Tarantino egyenesen 2013 legjobb filmjének nevezte a Csúnya, gonosz bácsik fekete komédiába oltott sajátos zsaruthrillerét, amely még mélyebbre fúrt az izraeli erőszak természetrajzának feltérképezésében, mint a slasherek logikáját kiforgató Veszettség. Navot Papushadóval QT-ről, erőszakról és az izraeli filmkészítésről beszélgettünk.

Interjú, 2014. június 9. – írta

TIFF 2014, percről percre

Kedves Olvasónk! Az eddigiekhez hasonlóan követjük végig az idei, immáron 13. Transilvania Nemzetközi Filmfesztivált is: minél több filmről minél hamarabb jelentetünk meg kritikát, hogy tudd eldönteni, bemész-e a második vetítésére – illetve hogy tudd, miről maradtál le. Ezen a folyamatosan frissülő oldalon (az refresh gombra ragadjanak a mancsok!) összegezünk mindent, amit az idei TIFF-ről megjelentettünk, a könnyebb kereshetőség végett a román címet is igyekeztünk mindenhol feltüntetni. Ja, és a filmekre szavazni is lehet, sőt, kell!

Lista, 2014. május 27. – írta

Farkasok kutyaszorítóban – Aharon Keshales, Navot Papushado: Big Bad Wolves / Csúnya, gonosz bácsik

Aharon Keshales és Navot Papushado ott folytatják, ahol debütálásukkal, az első izraeli horrorként méltatott Veszettséggel abbahagyták. A Csúnya, gonosz bácsik Tarantino szerint a 2013-as év filmje, és ezen nincs is mit csodálkozni.

Kritika, 2014. május 22. – írta
Támogass egy kávé árával!
 
Csúnya, gonosz bácsik

Csúnya, gonosz bácsik

Színes vígjáték, bűnügyi, thriller, 110 perc, 2013

Rendező: ,
Szereplők: , , , , , , , , Teljes filmadatlap

A Filmtett szerint:

8

A látogatók szerint:

0

Szerinted?

0

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat