Aliens vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen 2. (AVPR: Aliens vs. Predator – Requiem)

Aliens vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen 2.

AVPR: Aliens vs. Predator – Requiem

http://www.avp-r.com/

http://www.imdb.com/title/tt0758730

Kritika

A szegény kritikus panaszai - Colin Strause, Greg Strause: Aliens vs. Predator – Requiem / Aliens vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen 2.

Ma reggel húzták ki az egyik fogamat, és esküszöm néked mindenre, ami szent, álszent olvasóm, bús fivérem, hogy sokkal kellemesebb volt, mint a ma este megtekintett Aliens vs. Predator sorozat Requiem című második része.


2012-09-24- írta Bán Attila

Olvasd el a kritikát

Történet

A két rettenetes ellenfél évezredek óta küzd egymással a világűr távoli sötétjében. Harcuk brutális és könyörtelen, nem kérnek és nem adnak kegyelmet. Eközben senkire és semmire nincsenek tekintettel, halál és pusztulás vár arra, aki az összecsapásukba belekeveredik. A bolygóközi küzdelem új dimenziót ölt, amikor a szörnyek eljutnak a Földre. Az idegenek és a Ragadozó összecsapásának színtere az egyik álmos coloradói kisváros lesz. Ide tér haza Dallas, a most szabadult fegyenc, Ám ahelyett, hogy új életet kezdhetne, menekülnie kell. Ha életben akarnak maradni, össze kell fogniuk a szörnyek ellen.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!