Az elítélt (Felon)

Az elítélt

Felon

Legea puteri

http://www.sonypictures.com/movies/felon/

http://www.imdb.com/title/tt1117385

Kritika

Hullámvasút a mókuskerékben - Ric Roman Waugh: Felon / Az elítélt

Nem gondoltam volna, hogy egy pilledt szombat délután egy vadonatúj amerikai film képes lesz meggyőzni arról, hogy egy minta-magánéletet élő családapa veszélyesebb a társadalomra nézve, mint egy életfogytiglanra ítélt látszólagos vadállat, akinek szám szerint 17 emberölés van már a számláján. Pedig meggyőzött.


2017-12-12- írta Csoma Emőke

Olvasd el a kritikát

A börtön bűnössé tesz - Ric Roman Waugh: Shot Caller / A góré

Ric Roman Waugh legújabb börtöndrámájában megismétlődik a gondolat, melyet korábban egyszer már szépen kifejtett: a túlnépesített börtönök évszázadok óta kontraproduktív módon működnek. Állatot csinálnak a legkevésbé bűnösökből is.


2017-12-12- írta Pernecker Dávid

Olvasd el a kritikát

Történet

Wade Porter (Stephen Dorff), a szerető családapa, aki előtt fényes jövő áll, hirtelen mindent elveszít, amikor véletlenül megöli a rablót, aki betör az otthonába. A gyilkosságért elítélt Wade-nek a következő három évet egy szigorított fegyintézetben kell eltöltenie, ahol a társadalmi szabályok többé nem érvényesek. Amikor közös cellába kényszerítik a hírhedt tömeggyilkossal (Val Kilmer), valamint el kell szenvednie a szadista börtönőr (Harold Perrineau) által levezényelt kínzásokat, Wade rájön, hogy élet-halál harcot kell vívnia a „legkeményebb elítélt” címért – csak így élheti túl a börtönt. Ami nem öl meg, az erősebbé tesz. Az állami fegyintézetben pedig csak a legerősebb lehet a túlélő.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!