Kek

Kek

Történet

Az ősi tradíciók megtartása íratlan törvény a végtelen kazah sztyeppe családjai és törzsei számára. Barbár kegyetlenségük azonban nem tudja meggátolni az Adai törzs fia, a bátor Jersor szerelmét a szépséges Zsemallal, aki a Jaumic vérvonalból, az Adaik esküdt ellenségeitől származik. Egyetlen boldog éjszaka után a sors örökre elválasztja a szerelmeseket. Zsemal nem törik össze a saját családjától kapott megalázó kínzástól, de a börtönbe vetett Jersorra még sokkal kíméletlenebb büntetés vár.  

Mindez Rómeó és Júlia-tragédiának is tűnhet, a történet azonban szilárdan épül a valóságos helyzetekre és a sztyeppe elementáris erejű szellemére. Ennek végtelensége meghatározza mind az emberi szenvedély fékezhetetlenségét, mind a harc iránti tomboló vágyat. A szél, a lovak vágtája, a sebes nyílvesszők és a hirtelenül előrántott kard a szűlőföld szimbólumai.

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!