Det som ingen ved (What No One Knows) (Det som ingen ved)

Det som ingen ved

What No One Knows

Kritika

Ne piszka peti, mert szikra veti! - Søren Kragh-Jacobsen: Det som ingen ved / What No One Knows

A svédekkel ellentétben a dánok nem tudnak csalódást okozni az idei TIFF-en. Søren Kragh-Jacobsen filmje már a negyedik, amit sikerült megnéznem tőlük, és arra a következtetésre jutottam, hogy igencsak megérte idén Dániára fókuszálni. Ezúttal egyszerre kapunk regényadaptációt, politikai thrillert és családi drámát, mindezt a jól megszokott skandi-dán módon.


2012-09-24- írta Csoma Emőke

Olvasd el a kritikát

Történet

A családi vacsora lejártával, Thomas húga valami bizalmasat szeretne közölni a férfival, ám ittasságát kifogásolva mégsem teszi meg. Másnapra beszélnek meg egy találkozót, ám amikor Thomas a helyszínre ér, az a hír fogadja, hogy Charlotte vízbefulladt. A férfi rájön, hogy testvérének halála nem baleset volt, és összefüggésbe hozható korábban elhunyt apjával, valamint annak a katonai hírszerzés részére végzett munkájával. Az ő élete is veszélybe kerül, amint egyre mélyebbre ássa magát az ügyben.

Videó, előzetes, trailer

Fesztiválok

Berlinale Nemzetközi Filmfesztivál, 2008

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!