Megatron

Megatron

http://www.festival-cannes.fr/en/archives/ficheFilm/id/10803309/year/2008.html

Kritika

Megatron a TIFF-en

Kellemes hangulatban zajlott pénteken, június 6-án a Marian Crişan cannes-i Aranypálma díjas Megatron című kisjátékfilmjéről tartott sajtókonferencia. A rendező enyhén zavarban volt, azzal kezdte a találkozót, hogy köszönetet mondott minden munkatársának és a színeszeknek, akik mind eljöttek a Transilvania Nemzetközi Filmfesztiválra.


2012-09-24- írta Nagy Boglárka

Olvasd el a kritikát

Tengerparti unalom - Marian Crişan: Megatron – Radu Muntean: Boogie

A két román film egyenesen Cannes-ból érkezett Kolozsvárra. A Román színházbeli hazai permierjükre már napokkal a vetítés előtt elkelt minden jegy. A román filmipar újabb szikár kisrealista darabjai szinte semmiben sem különböznek a mostanság befutott román filmek stílusától, a Megatron mégis (vagy éppen ezért?) megkapta a kisjátékfilmes Aranypálmát.


2012-09-24- írta Tóth Orsolya

Olvasd el a kritikát

Történet

Maxim édesanyjával él egy Bukarest melletti faluban. Maxim 8 éves születésnapján az édesanyja elviszi őt Bukarestbe a Mc Donalds-ba. A kisfiú mindent megtesz, hogy találkozzon a Bukarestben élő apjával.

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!