A vég nélküli lövészárok

1936. Andalúzia egy távoli kisvárosában Higinio szabó és városi tanácsos néhány hónappal ezelőtt elvette Rosát. Amikor kitör a polgárháború, Higinio a házában rejtőzködik Franco tábornok csapatai elől, de a szomszédjában munkálkodó bosszúvágy lebuktatja.

Tizenkét dühös ember

A tizenkét esküdtnek látszólag sima gyilkossági ügyben kell ítéletet hoznia. A vádlott bűnösségét annyi tökéletesen egybevágó tény bizonyítja, hogy az egyik esküdtben felmerül a gyanú: a dolog túlságosan is egyszerű, és nem ártana alaposabban megbeszélni a tárgyalóteremben hallottakat. Kezdetben tizenegyen vannak egy ellen, ám a helyzet fokozatosan változni kezd, és percek múlva már nem is […]

The Dark and the Wicked

Egy elhagyatott farmon egy ember haldoklik. Gyászolni összegyűlt családja egyre furább dolgokat tapasztal…

Kinek a háza?

Egy fiatal menekült pár Angliában próbál új életet kezdeni, de nem menekülhetnek a háború dúlta Dél-Szudán borzalmai elől.

On the Rocks

Egy újdonsült anyuka felveszi a kapcsolatot playboy apukájával egy New York-i kaland során.

Roadkill

A BBC One 4 részes minisorozatának főszereplője egy rendkívül ambiciózus konzervatív politikus. Az illető (Hugh Laurie) szegény sorból küzdötte fel magát a politikai élet egyik vezető tisztségébe. Ezt azonban még korántsem szánja karrierje csúcspontjának.

Előttem az élet

Egy tengerparti olasz városban a gyerekfelügyelettel foglalkozó holokauszttúlélő befogadja a 12 éves utcagyereket, aki nemrég kirabolta.

A vezércsel

Egy kilencévesen megárvult lányról kiderül, hogy sakkzseni.

Josep

Egy egykori francia csendőr a halálos ágyán, az unokájának meséli el a katalán grafikus Josep Bartolíhoz fűződő barátsága történetét. Minden a spanyol polgárháború végén, egy francia koncentrációs táborban kezdődik…

Ellenállás

A francia ellenállókkal együttműködve egy csoport tízezer árvát mentett meg a második világháború alatt.