Oxigén

Miután magához tér egy hibernációs kapszulában, Liz a túlélésért harcol, közben pedig próbál rájönni, ki is ő valójában, mielőtt elfogy az oxigénje.

A potyautas

Stowaway (2021) Egy Mars-expedíció során egy potyautas véletlenül súlyosan megrongálja az űrhajó létfenntartó rendszerét. Az egyre csökkenő erőforrások és a potenciálisan halálos végkimenetel lehetetlen döntés elé állítja a legénységet.

Godzilla Kong ellen

Amikor a hatalmas Kong találkozik a megállíthatatlan Godzillával, a világ azt figyeli, hogy melyikük lesz a szörnyek királya.

Az űrsepregetők

2092-ben négy, álmokat kergető űrsepregető hatalmas titkokra bukkan, miközben megpróbálnak eladni egy fiatal humanoid robotot.

Az éjféli égbolt

Egy magányos kutató az Északi-sarkon próbál valahogy kapcsolatot létesíteni egy Föld felé tartó űrhajó legénységével.

Possessor

Tasya Vos egy titkos szervezet ügynöke. A cég agyimplantátumok segítségével vonja ellenőrzése alá az embereket, s végül merényletek végrehajtására ösztönzi őket.

Black Box

Egy egyedülálló apa emlékezetvesztés miatt terápiára szorul-

Az új mutánsok

Egy csapat ifjú mutánst pszichiátriai megfigyelés céljából tartanak bent egy a világtól elzárt kórházban. Amikor új mutációs képességeiket és barátságukat is próbatétel elé állító, különös dolgok történnek, a fiatalok elszánt küzdelembe kezdenek, hogy élve kijussanak.