Michael Peña

Michael Peña

Filmjei a Filmtetten

Moonfall

Színes akciófilm, kalandfilm, sci-fi, 130 perc, 2022
Szereplő

Az emberiséget egy mindent elsöprő katasztrófa fenyegeti, amikor egy sötét, titokzatos erő eltéríti a Holdat a pályájáról, és közvetlenül a Föld felé löki. A becsapódás elkerülhetetlennek tűnik, a bolygó végveszélyben van. A káosz, és totális pánik közepette a NASA vezetője, és egykori űrhajósa, Jo Fowler egy meghökkentő teóriával áll elő, ami a megmenekül [...]

Elolvasom a kritikát

A vágyak szigete

Színes kalandfilm, vígjáték, fantasy, horror, 109 perc, 2020
Szereplő

Valahol a Csendes-óceán egy elhagyott részén egy különleges intézmény működik egy csodálatos szigeten. Az itt dolgozóknak csupán egy feladatuk van: hogy aki a szigetre jön, annak megvalósuljon élete legelérhetetlenebb, legcsodásabb, legmerészebb álma. Mindenki csupán egyetlen lehetőséget kap, de aki eljut ide, az nem marad ki abból, amire vágyik – nincs határ, nincs korlát, nincs szabály. A szigetet egy titokzatos [...]

Elolvasom a kritikát

A csempész

Színes bűnügyi, filmdráma, 116 perc, 2018
Szereplő

 Egy 90 éves férfi, kertész és háborús veterán (Clint Eastwood) sofőrnek áll, hogy végül egy egész sikeres drogfutár legyen, de semmi sem tart örökké: az egyik szállítása nem úgy alakul, ahogy tervezte, és már nem csak a hatóságok elől kell menekülnie, ha életben akar maradni...

Elolvasom a kritikát

A Hangya és a Darázs

Színes akciófilm, sci-fi, képregényfilm, 118 perc, 2018
Szereplő

Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.

Kapcsolódó cikkek:

Mentőexpedíció

Színes sci-fi, thriller, 141 perc, 2015
Szereplő

Mark Watney asztronautát halottnak nyilvánítják és hátrahagyják, miután a Mars-expedíciót szörnyű vihar szakítja félbe. Ám Watney életben maradt - egyedül, nehéz körülmények között kell egy ismeretlen bolygón megtalálnia a módját, hogy jelt adjon magáról a Földnek.

Elolvasom a kritikát

Amerikai botrány

Színes bűnügyi, filmdráma, 138 perc, 2013
Szereplő

Egy szélhámos és bűntársa arra kényszerülnek, hogy segítsenek egy szövetségi ügynöknek leleplezni más törvényszegőket, gengsztereket és politikusokat - név szerint a New Jersey állambeli Camden meggyötört városának frivol polgármesterét.

Kapcsolódó cikkek:

Gengszterosztag

Színes akciófilm, bűnügyi, filmdráma, 113 perc, 2013
Szereplő

Los Angeles-i rendőrök azon fáradoznak, hogy távol tartsák a keleti parti típusú maffiabűnözést a várostól az 1940-es és '50-es években.

Elolvasom a kritikát

Az utolsó műszak

Színes bűnügyi, filmdráma, thriller, 109 perc, 2012
Szereplő

Két fiatal rendőrtisztet halálra jelöl a hírhedt kartell, miután egy átlagos közúti ellenőrzés során elkoboznak némi készpénzt és lőfegyvert.

Elolvasom a kritikát

Michael Peña

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat