Scott Eastwood

Filmjei a Filmtetten

Egy igazán dühös ember

Színes akciófilm, bűnügyi, filmdráma, 119 perc, 2021
Szereplő

H. (Jason Statham) a legutolsó halálos kimenetelű rablást követően újoncként érkezik a Fortico Security csapatához, ahol a biztonsági őrök több millió dolláros szállítmányok védelmét látják el. Amikor az egyik pénzszállítót megtámadják, H. felfedi speciális harci képességeit: a kezdetben visszahúzódó férfiról kiderül, tökéletes lövész, és szemrebbenés nélkül [...]

Elolvasom a kritikát

Tűzgyűrű: Lázadás

Színes akciófilm, kalandfilm, sci-fi, 111 perc, 2018
Szereplő

Egy új nemzedék szeretne a világ legnagyobb hőseivé válni, hogy felvegyék a harcot a legnagyobb szörnyekkel, melyek valaha a bolygónk felszínén jártak.

Elolvasom a kritikát

Halálos iramban 8.

Színes akciófilm, bűnügyi, thriller, 136 perc, 2017
Szereplő

A halálos iramú csapat szétszéledt és igyekszik normális életet élni. Dom és Letty mézesheteiket töltik, ám egy rejtélyes nő hatására Dom elárulja valódi és képletes családját és olyan útra lép, amiről talán sosem tud visszafordulni.

Elolvasom a kritikát

Az éjszaka törvénye

Színes bűnügyi, filmdráma, 128 perc, 2016
Szereplő

Az 1920-as években Joe Coughlin, a bostoni rendőrkapitány tékozló fia a floridai Ybor Citybe költözik, ahol szeszcsempész, majd hírhedt gengszter válik belőle.

Elolvasom a kritikát

Öngyilkos osztag

Színes akciófilm, bűnügyi, fantasy, 130 perc, 2016
Szereplő

Egy titkos kormányügynökség bebörtönzött gonosztevőket toboroz össze, hogy kegyelem fejében végrehajtsanak egy nem hivatalos, ám annál veszélyesebb küldetést.

Elolvasom a kritikát

Gran Torino

Színes bűnügyi, filmdráma, 116 perc, 2008
Szereplő

Walt Kowalski (Clint Eastwood), a nyugdíjas autószerelő csendesen éli mindennapjait: javítgatja a házát, sörözik, és havonta egyszer ellátogat a borbélyhoz. Egykori szomszédai elköltöztek vagy meghaltak, helyükbe délkelet-ázsiai bevándorlók költöztek, akiket a koreai háborút megjárt veterán mélységesen lenéz. Elégedetlen mindazzal, amit maga körül lát: saját, elidegenedett gyerekeivel; a céltalanul lézengő bandákkal [...]

Kapcsolódó cikkek:

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat