Michael Nyqvist

Filmjei a Filmtetten

Kurszk

Színes filmdráma, történelmi, 117 perc, 2018
Szereplő

A K-141 kódjelű orosz atom tengeralattjáró 2000 augusztusában a Barents-tenger fenekére süllyedt. Miközben huszonhárom tengerész az életéért küzdött a mélyben, a szárazföldön vesztegelő családjaik bürokratikus akadályokkal szembesültek, és tehetetlenül várták, hogy valaki megmentse a fiaikat.

Kapcsolódó cikk:

A lánykirály

Színes életrajzi, filmdráma, történelmi, 106 perc, 2015
Szereplő

Egy rejtélyes fiatal nő élete ellentmondások között zajlik – észérvek és szenvedély, női teste és hercegként való neveltetése, a régi és a modern világ, művelt elméje és az őt körülvevő konzervatív erők között őrlődik. Krisztina, akit hat évesen Svédország királynőjévé koronáztak erő és hagyomány labirintusába került, ahol szigorú, lutheránus férfiak házasságra és [...]

Elolvasom a kritikát

John Wick

Színes akciófilm, thriller, 101 perc, 2014
Szereplő

A korábbi bérgyilkos nyomába szegődik egy régi barátja, akit megbíztak kiiktatásával.

Elolvasom a kritikát

Europa Report

Színes sci-fi, thriller, 90 perc, 2013
Szereplő

Hat asztronauta egy magántőkéből finanszírozott misszióra indul az Europára, a Jupiter egyik holdjára, hogy földönkívüli élet után kutasson. Egy súlyos technikai meghibásodást és a legénység egyik tagjának halálát követően azonban elsődleges céllá a Földdel való kommunikáció visszaállítása válik.

Kapcsolódó cikkek:

Mission: Impossible: Fantom protokoll

Színes akciófilm, 133 perc, 2011
Szereplő

Az Impossible Mission Force-ot felszámolják, miután a szervezetet kapcsolatba hozzák a Kreml elleni bombamerénylettel. A renegátsorba kényszerült Ethan Huntra és csapatára vár, hogy tisztára mossa az ügynökség nevét.

Elolvasom a kritikát

A tetovált lány

Színes thriller, krimi, 152 perc, 2009
Szereplő

Negyven éve történt. Az agg milliárdos elveszítette unokahúgát, akit gyermekeként szeretett. S azóta is, évről évre, valaki – mintha az őrületbe akarná kergetni – minden születésnapján emlékezteti az idős urat arra a tragikus napra… Az évek óta tartó nyomozás új lendületet kap, amikor a férfi felfogad egy vesztes sajtóper után állás nélkül maradt, rámenősnek tűnő újságírót, hogy [...]

Kapcsolódó cikkek:

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat