Danny McBride

Filmjei a Filmtetten

A Halloween véget ér

Színes horror, 111 perc, 2022
Forgatókönyvíró

Négy évvel a tavalyi Gyilkos Halloween eseményei után Laurie az unokájával, Allysonnal él, és az emlékiratainak befejezésén dolgozik. Michael Myerst azóta senki sem látta. Laurie, miután évtizedekig hagyta, hogy Michael szelleme irányítsa a valóságát, úgy dönt, hogy felszabadítja magát a félelem és a harag szorításából, és örülni fog az életnek. Ám amikor egy fiatalembert, Corey Cunninghamet megvádolják egy kisfiú meggyilkolásával, akire vigyázott, és ez az erőszak és a terror özönét zúdítja a kisvárosra, Laurie arra kényszerül, hogy egyszer s mindenkorra szembenézzen a kontrollálhatatlan gonosszal...

Elolvasom a kritikát

Gyilkos Halloween

Színes horror, thriller, 105 perc, 2021
Forgatókönyvíró

Percekkel azután, hogy Laurie Strode, lánya, Karen, és unokája, Allyson ott hagyják a maszkos szörnyeteget Laurie lángoló alagsorába zárva, Laurie-t életveszélyes sérülésekkel szállítják kórházba, és abban a hiszemben van, hogy végre megszabadult attól, aki egy életen át gyötörte. Ám amikor Michaelnek sikerül kiszabadulnia Laurie csapdájából, a rituális vérfürdő folytatódik.

Elolvasom a kritikát

Halloween 2018

Színes horror, thriller, 109 perc, 2018
Forgatókönyvíró

Laurie Strode még egyszer utoljára szembeszáll Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt.

Elolvasom a kritikát

Alien: Covenant

Színes akciófilm, horror, sci-fi, 122 perc, 2017
Szereplő

A Covenant nevű kolonizáló űrhajó a Weyland-Yutani társaság megbízásából a galaxis túlfelére indul, hogy ott lakhatóvá tegyen egy megfelelő klímájú, de még feltérképezetlen bolygót. Ott azonban nem paradicsomi állapotok várják a legénységet, hanem egy veszélyes vidék, halálos létformák, valamint egy szintetikus droid, David a korábbi Prometheus-expedíció egyetlen túlélője.

Kapcsolódó cikkek:

Egek ura

Színes vígjáték, filmdráma, romantikus, 109 perc, 2009
Szereplő

Ryan Bingham a nagyvállalati leépítések szakembere, magyarán szólva abból él, hogy embereket rúg ki. Élete nagy részét szállodákban és repülőkön tölti, és bőszen gyűjti a törzsutas mérföldeket. Hamarosan eléri a tíz millió mérföldet, ám megismerkedik egy szintén törzsutas nővel, és kiszámíthatóan biztonságos élete egy csapásra a feje tetejére áll.

Elolvasom a kritikát

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat