Aaron Taylor-Johnson

Filmjei a Filmtetten

A gyilkos járat

Színes akciófilm, 124 perc, 2022
Szereplő

Aki egyszer a bűn útjára lép, az nem szállhat ki többet. Ladybug megpróbálta letenni a fegyvert, és nem sikerült. Újabb megbízást kap titokzatos főnökétől, és újra munkába kell állnia. Ezúttal egy aktatáskát kell megszereznie bármi áron. Mindegy hányan halnak meg érte. A táska az óránként több száz kilométeres sebességgel haladó japán szupervonaton utazik. Ladybug felszáll, egyszerű, tiszta munkára számít, és rájön, mennyire kellemetlen, ha nincs kiszállás. Mert a vonaton vannak még néhányan, akik a) a táskával b) vele c) valami egészen mással akarnak valamit, ami őrült, kiszámíthatatlan és kegyetlen. Bérgyilkosok, bosszúállók, simlisek és rablók küzdenek egymással először óvatosan azután egyre vadabbul. És nincs kiszállás. Mert a vonat száguld tovább...

Elolvasom a kritikát

King's Man - A kezdetek

Színes akciófilm, kalandfilm, vígjáték, 131 perc, 2021
Szereplő

Mikor a történelem legszörnyűbb zsarnokai és bűnöző lángelméi összegyűlnek, hogy háborút kirobbantva emberek milliót tüntessék el a föld színéről, egyetlen férfi képes rá, hogy versenyt futva az idővel megállítsa őket.

Elolvasom a kritikát

Tenet

Színes akciófilm, filmdráma, thriller, 150 perc, 2020
Szereplő

Egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

Elolvasom a kritikát

Éjszakai ragadozók

Színes filmdráma, thriller, 117 perc, 2016
Szereplő

A film „történet a történetben", aminek egyik részében Susan egy könyv kéziratát kapja véleményezésre volt férjétől, akit 20 éve elhagyott. A másik rész magát a kéziratot követi, aminek középpontjában egy férfi áll, akinek családi nyaralása erőszakossá majd halálos kimenetelűvé válik. És ami Susant illeti, az ő története is rejt még némi izgalmat.

Kapcsolódó cikkek:

Kick-Ass 2

Színes akciófilm, vígjáték, bűnügyi, thriller, 113 perc, 2013
Szereplő

Ha/ver csatlakozik egy csapat átlagemberhez, akik az ő hatására kezdtek jelmezes igazságosztóként a bűnözés ellen harcolni. Eközben Vörös Köd bosszút forral, ami Ha/ver minden ismerősére kiterjed...

Elolvasom a kritikát

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat