Dakota Johnson

Filmjei a Filmtetten

Az elveszett lány

Színes filmdráma, 121 perc, 2021
Szereplő

Leda, a középkorú egyetemi angoltanár egyedül nyaral a Jón-tenger partján, csakhogy a pihenése nyugalmát megszakítja egy lármás nápolyi család. Ennek a családnak az egyik tagja Nina, aki lassacskán Leda anyaságának tükrévé válik: ő jeleníti meg azt, ami Leda lehetett volna, szeretett volna lenni, de mégsem tudott.

Elolvasom a kritikát

Suspiria

Színes horror, 2018
Szereplő

Egy fiatal balett-táncos 1977-ben Berlinbe utazik, hogy a színvonalas helyi táncakadémián tanuljon, azonban csakhamar kénytelen szembesülni az akadémia falai között működő természetfeletti tényezőkkel, melyek egyre több halálos áldozatot követelnek.

Elolvasom a kritikát

Vakító napfényben

Színes bűnügyi, filmdráma, 125 perc, 2015
Szereplő

Az Alain Delon és Romy Schneider főszereplésével 1969-ben bemutatott A medence című alkotás újragondolt változata, amelyben egy idilli kis szigeten nyaraló énekesnő és rendező vőlegénye kerül kellemetlen helyzetbe, miután feltűnik egy régi barát, aki titokban a nő szeretője...

Elolvasom a kritikát

Fekete mise

Színes életrajzi, bűnügyi, filmdráma, 122 perc, 2015
Szereplő

John Connolly és James „Whitey” Bulger együtt nőttek fel a dél-bostoni utcákon. Azután vagy húsz évig nem találkoztak. Mire a ’70-es években újra összefutnak, Connolly az FBI magas rangú tisztje, Whitey pedig az ír maffia főnöke lett. De a régi kapocs erősebb: amikor az olasz családok megpróbálják kiszorítani Whiteyt és bandáját a városból, ő megegyezik egykori haverjával, hogy híreket fog szállítani [...]

Elolvasom a kritikát

A szürke ötven árnyalata

Színes filmdráma, romantikus, szexfilm, 124 perc, 2015
Szereplő

Az irodalmat hallgató Anastasia Steele élete gyökerestül megváltozik, mikor találkozik a jóképű, ámde gyötrődő milliárdossal, Christian Greyjel.

Elolvasom a kritikát

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat