Sebestyén Attila

Filmjei a Filmtetten

Suborbital

Színes kisjátékfilm, 30 perc, 2022
Hang

Tamás atya hallucinációktól szenved, és hamarosan el fogja veszíteni a látását. Miután megismerkedik Nórával, a fiatal énekes lánnyal, rokonlélekre talál benne. Barátságuk kibontakozása és a zene iránti közös érdeklődésük által új életcélt találnak, elfogadva a sors akaratát.

Az utolsó mese

Színes animációs film, 6 perc, 2021
Hang

A daliás királyfi végigjátsza a jól ismert játékot: útnak indul, legyőzve minden akadályt, hogy végül elnyerje a királylányt és a boldogságot, ahogy azt a mesékben illik. Azonban a történet itt nem ér véget, mert ami ezután következik, arra a mesetörténelem nem készítette fel hőseinket. A film Ottlik Géza szövege alapján készült.

Babuka a fűben

Színes animációs film, dokumentumfilm, 11 perc, 2017
Operatőr, Vágó

Babuka, egy gyönyörű, fiatal nő, a háború idején mesébe illő történetet élt meg: a legnagyobb nyomor közepén felbukkant egy titokzatos amerikai megmentő, aki szerelemből – az új élettől kezdve – mindent meg akart adni neki. Babuka akkor még nem tudta, hogy ki is, illetve kivé válik ez a fiatalember, de sok év múlva fény derült a kilétére, és ez mindent átértelmezett.

Your Face Through the Screen

Színes kisjátékfilm, 10 perc, 2017
Hang

Egy fiú távkapcsolatban él a barátnőjével. A köztük lévő kommunikáció a képernyőn keresztül zajlik, a lányt pedig a róla készült különböző telefonos felvételekkel pótolja, mintegy külön személyt hozva létre a lány digitális lenyomataiból. Hosszú idő után a lány újra hazajön, azonban a fiú már nem tud mit kezdeni az igazi, hús-vér [...]

Apám orvosa nem praktizál

Színes kisjátékfilm, 15 perc, 2017
Hang

Boróka 27 éves, Angliában kórházi takarító. Hét év után haza kell térnie szülőfalujába haldokló, alkoholista apjához. A lány csak a házat szeretné eladni, de a sors és a falu furcsa lakói úgy alakítják, hogy belekeveredik az apja által kialakított hazugsághálóba. Borónak egy véletlen folytán fel kell nőnie az apja által kiépített mítoszhoz.

Exkavátor T-2015

Színes kisjátékfilm, 3 perc, 2015
Hang

Hopp, ott egy terminátor, hopp, ott egy másik terminátor. Vajon kire fáj a foguk? Képek a filmből

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat