Charles Dance

Charles Dance

Filmjei a Filmtetten

Az első ómen

Színes horror, 120 perc, 2024
Szereplő

Egy fiatal amerikai nőt Rómába küldenek, hogy az egyház szolgálatának szentelje életét. Ott azonban olyan sötétséggel találkozik, ami kétségeket ébreszt tulajdon hitében, s egy borzongató összeesküvésre is fényt derít, aminek célja, hogy biztosítsa a megtestesült gonosz világra jövetelét.

Elolvasom a kritikát

Mank

Fekete-fehér életrajzi, filmdráma, 132 perc, 2020
Szereplő

Az 1930-as évek Hollywoodjának metszően szellemes újraértékelése az Aranypolgárt befejezni igyekvő alkoholista forgatókönyvíró, Herman J. Mankiewicz szemén keresztül.

Elolvasom a kritikát

Büszkeség és balítélet meg a zombik

Színes akciófilm, vígjáték, horror, romantikus, 108 perc, 2016
Szereplő

Jane Austen Büszkeség és balítélet című regénye crossover átdolgozásának filmes adaptációja. A Bennet-lányok igazi kardforgatók, és Mr. Darcy sem csak egy jó parti, hanem rengeteg élőhalott eltakarítása fűződik a nevéhez. Jól nevelt és kifogástalan modorú hamvas úrinők és fess úriemberek két bál és házassági ajánlat között gyilkolják a zombikat.Hiszen köztudomású, hogy "a [...]

Elolvasom a kritikát

Victor Frankenstein

Színes filmdráma, horror, sci-fi, 109 perc, 2015
Szereplő

A hánytatott sorsú Igor barátságot köt a fiatal orvossal, Victor von Frankensteinnel, és szemtanúja lesz annak, miként válik a férfiből istent játszó tudós.

Elolvasom a kritikát

Underworld: Az ébredés

Színes akciófilm, fantasy, horror, 88 perc, 2012
Szereplő

Mikor az emberek tudomást szereznek a vámpírok és a vérfarkasok létezéséről, háborút indítanak, melynek célja mindkét faj kipusztítása. Selene, a vámpír harcosnő áll az ellenállás élére.

Elolvasom a kritikát

Trónok harca

Színes kalandfilm, filmdráma, fantasy, tévésorozat, 60 perc, 2011
Szereplő

George R.R. Martin nagy sikerű, A tűz és jég dala című regényciklusának kötetei sorozat formájában, amelyben több nagyhatalmú család vív halálos harcot a Westeros Hét Királyságának irányításáért, a Vastrónért.

Kapcsolódó cikkek:

Gosford Park

Színes bűnügyi, filmdráma, 137 perc, 2001
Szereplő

1932. Novembert írunk. Gosford Parkba, előkelő és gyönyörű vidéki birtokukra a házigazdák, Sir William McCordle és felesége, Lady Sylvia, rokonok és barátok érkezését várják a hétvégi vadászatra. Meglehetősen vegyes társaság kapott meghívást: egy bárónő, egy I. világháborús hős, a brit színházi élet sztárja, Ivor Novello és egy Charlie Chan filmekben érdekelt amerikai filmproducer. Míg a [...]

Kapcsolódó cikkek:

Charles Dance

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat