Jeffrey Ford

Filmjei a Filmtetten

Pókember: Nincs hazaút

Színes akciófilm, képregényfilm, 148 perc, 2021
Vágó

Pókembernek sok és sokféle kalandja volt már, de ilyen még soha. Lekerült róla a maszk, a világ megtudta, kicsoda ő igazából, és most egy egészen új veszéllyel is számolnia kell: a nyilvánossággal. Többé nem tudja, kényelmesen kettéválasztani a magánéletét és a szuperhős-világot. Doktor Strange-hez fordul segítségért, de attól csak még jobban megkavarodik a helyzet. Pókembernek olyan [...]

Elolvasom a kritikát

Bosszúállók: Végtelen háború

Színes fantasy, sci-fi, képregényfilm, 149 perc, 2018
Vágó

A Bosszúállóknak és a Földnek egy minden korábbinál nagyobb fenyegetéssel kell szembenézniük, egy új veszedelemmel, mely a kozmikus árnyékból emelkedik ki, Thanosszal, akinek eltökélt célja, hogy megszerezze mind a hat végtelen követ, és ezzel korlátlan hatalomra tegyen szert. A Bosszúállók minden eddigi harca ehhez a pillanathoz vezetett – a Föld, és a létezés sorsa soha nem volt még annyira bizonytalan, mint most.

Kapcsolódó cikkek:

Amerika Kapitány: Polgárháború

Színes akciófilm, kalandfilm, sci-fi, 146 perc, 2016
Vágó

Egy incidens eltérő nézeteket szül a Bosszúállók körében, miként is kellene kezelniük a különféle szituációkat, s ez végül nyílt szembenálláshoz vezet a két szövetséges, Amerika Kapitány és Vasember között.

Kapcsolódó cikkek:

Amerika Kapitány: A tél katonája

Színes akciófilm, kalandfilm, sci-fi, 128 perc, 2014
Vágó

Steve Rogers nehezen találja helyét a modern világban, miközben a múltból előtűnő új ellenséggel kénytelen felvenni a harcot: egy szovjet kémmel, akit a tél katonája néven ismernek.

Kapcsolódó cikkek:

Vasember 3.

Színes akciófilm, sci-fi, thriller, 130 perc, 2013
Vágó

Tony Stark leleményességére támaszkodva veszi fel a harcot azokkal, akik a számára fontosak életére törnek; hamarosan az is elválik, hősi erejét páncélzatában vagy önmagában kell keresnie.

Kapcsolódó cikkek:

Bosszúállók

Színes akciófilm, kalandfilm, sci-fi, képregényfilm, 142 perc, 2012
Vágó

A S.H.I.E.L.D. nemzetközi ügynöksége, élén Nick Furyvel, összetoborozza a Marvel-szuperhősöket (korábbi magyar fordításban A bosszú angyalait), hogy megmentsék a Földet Lokitól és seregétől.

Kapcsolódó cikkek:

Amerika Kapitány: Az első bosszúálló

Színes akciófilm, kalandfilm, sci-fi, thriller, 124 perc, 2011
Vágó

Steve Rogers akárhogy is próbálkozik, mindig alkalmatlannak találják a sorkatonaságra, ám a sokadik elutasítás után végül beválasztják egy titkos kísérletbe, melynek során szuperkatonává alakítják...

Kapcsolódó cikkek:

Az éjszaka országai

Színes filmdráma, romantikus, 105 perc, 2010
Vágó

40 évvel ezelőtt, E.F. Bloodworth (Kris Kristofferson) szerető feleségét és gyermekeit elhagyva nekivágott az országútnak és többé vissza sem nézett. Kóborlással töltött élete a végéhez közeledik, és ő újra felbukkan: de kénytelen szembenézni távozása következményeivel. Volt felsége, Julia (Frances Conroy) és a hosszú éveken át tartó haragtól megkeseredett három fia (Val Kilmer, Dwight Yoakam, W. Earl Brown) mellet egyetlen vigasza Fleming [...]

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat