Mike Medavoy

Filmjei a Filmtetten

The Last Voyage of the Demeter

Színes fantasy, horror, 118 perc, 2023
Producer

A Demeter nevű orosz hajónak titokzatos rakormányt kell a bulgáriai Várnából Londonba szállítania. Az úton elszabadul a pokol... A film Bram Stoker Drakula című regényének egyik fejezetén, a kapitány hajónaplóján alapul.

Elolvasom a kritikát

Az ígéret

Színes filmdráma, történelmi, romantikus, 133 perc, 2016
Producer

Az Oszmán Birodalom végnapjaiban szerelmi háromszög alakul ki egy orvostanhallgató, egy amerikai újságíró és egy csodálatosan szép nő között. A nő kegyeiért versengő férfiak egy idő után már saját életükért is versenyt futnak a háttérben mind jobban forrongó fegyveres konfliktusban.

Elolvasom a kritikát

Várandósok – Az a bizonyos 9 hónap

Színes vígjáték, filmdráma, 110 perc, 2012
Producer

Öt pár szembesül a gyermekáldás izgalmaival és meglepetéseivel, s közben megtanulják a nagy igazságot, miszerint nem számít, hogyan tervezünk, az élet nem mindig azt tartogatja, amit várunk tőle.

Fekete hattyú

Színes filmdráma, thriller, 108 perc, 2010
Producer

A balett-táncosnő Nina egész életét a táncnak szenteli, miközben édesanyja szinte megfojtja őt túlzott figyelmével. Nina ki akar törni, és új szintre helyezni karrierjét, amihez kiváló alkalmat biztosít az új évad első bemutatója, a Hattyúk tava. A rendező őt szemeli ki a Fehér hattyú szerepére, de feltűnik a színen egy ifjú táncosnő és Ninának nem csak szakmai riválisával, de belső démonaival is [...]

Kapcsolódó cikkek:

Viharsziget

Színes thriller, krimi, 138 perc, 2009
Producer

Az Oscar-díjas rendező, Martin Scorsese legújabb filmje két amerikai rendőrbíró, Teddy Daniels és Chuck Aule története, akiket egy Massachusetts partjaitól távol fekvő, sivár szigetre rendelnek nyomozni. A szigeten egy erőd-szerű elmegyógyintézet áll beteg bűnözők számára, és innen szökik meg rejtélyes körülmények között egy gyilkosságért elítélt nő.

Kapcsolódó cikkek:

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat