Robert Duffy

Filmjei a Filmtetten

A legnagyobb showman

Színes életrajzi, filmdráma, musical, 105 perc, 2017
Vágó

Miután elbocsátják állásából, a szegény szabó fiaként született Phineas T. Barnumnak határtalan képzelőerejére kell támaszkodnia, hogy eltartsa családját - és megvalósítsa álmait. Olyan cirkuszt alapít, amilyet még nem látott a világ, olyan figurákkal benépesítve, akiktől mindenkinek eláll a lélegzete - és mindenki látni akarja őket.

Elolvasom a kritikát

Önkívület

Színes sci-fi, thriller, 116 perc, 2015
Vágó

Egy rákban haldokló, gazdag férfi drasztikus orvosi beavatkozásnak veti alá magát, aminek folyamán tudatát átültetik egy egészséges fiatalember testébe. A dolgok bonyolódnak, mikor kirajzolódni látszik előtte új testének eredete, és felbukkan egy szervezet is, ami ölni is képes, hogy védelmezze ügyét.

Elolvasom a kritikát

Tükröm, tükröm

Színes kalandfilm, vígjáték, fantasy, 110 perc, 2012
Vágó

Egy gonosz királynő magához ragadja az uralmat a királyság felett, s száműzi a törvényes hercegnőt. A lány hét találékony lázadó segítségével próbálja visszanyerni az őt megillető helyet.

Elolvasom a kritikát

Zuhanás

Színes kalandfilm, filmdráma, fantasy, 117 perc, 2006
Vágó

Roy Walker (Lee Pace) az 1920-as évek Los Angelesében dolgozik kaszkadőrként. Egy veszélyes mutatvány közben baleset éri, ezért ágyhoz kötötten él. A kórházban, ahol ápolják, megismerkedik egy fiatal lánnyal, Alexandriával (Catinca Untaru). Roy mesés történetekkel szórakoztatja a kislányt különféle hősökről, banditákról és csatákról. A férfi sérülése és a lány él [...]

Elolvasom a kritikát

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat