30 ezüst (30 monedas)

30 ezüst

30 monedas

30 Coins

30 de arginți

Kritika

A vérnek ára, avagy a Júdás-szappanopera - Álex de la Iglesia: 30 monedas / 30 ezüst

A spanyol kultrendező bámulatos és bődületes koktélt kavart boszorkánykonyhájában egy bibliai történet apokrif értelmezéséből kiindulva.


2021-01-26- írta Papp Attila Zsolt

Olvasd el a kritikát

Történet

A 30 ezüstben az elismert rendező, Álex de la Iglesia egy olyan világba kalauzol, amelyben semmi sem az, aminek látszik és senkiben sem bízhatunk. Vergara atya (Eduard Fernández alakításában) egy személyben ördögűző, bokszoló és ex-fegyenc, akit az egyház száműz, hogy egy vidéki spanyol városkában legyen pap. Felejteni akar és abban bízik, hogy őt is elfelejtik, azonban az ellenségei hamar rátalálnak. Miután furcsa eseményekre kerül sor, Paco, a polgármester (Miguel Ángel Silvestre alakításában) és Elena, a helyi állatorvos (Megan Montaner alakításában) szövetségre lépnek és megpróbálják kideríteni az igazságot, miközben a megszokott valóságot egy világméretű összeesküvésben kulcsszerepet játszó, megátkozott pénzérme torzítja el.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!