Alita: A harc angyala (Alita: Battle Angel)

Alita: A harc angyala

Alita: Battle Angel

Alita: Îngerul războinic

Kritika

A mozi démona - Robert Rodriguez: Alita: Battle Angel / Alita: A harc angyala

Az Alita: A harc angyala című filmmel kapcsolatban csak akkor lehetne pozitívan nyilatkozni, ha nem készült volna el. Kár azért a sokmillió dollárért és az olyan színészekért, mint Mahershala Ali vagy Jennifer Connelly.


2019-02-13- írta Rakita Vivien

Olvasd el a kritikát

Történet

Évszázadok múlva a jövőben, Roncsváros roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Roncsváros veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlékezetét. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám az Alita nyomában járó halálos erők hamarosan fenyegetést kezdenek jelenteni kapcsolatukra.

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!