Karantén meló (Locked Down)

Karantén meló

Locked Down

Kritika

Karantétlenség helyett - Doug Liman: Locked Down / Karantén meló

A Locked Down (a magyarított címet most kegyeleti okokból hanyagoljuk) az, aminek látszik: a karantén alatt forgatott, a karantént tematizáló filmes gondolatkísérlet, szupergyors reakció a koronavírusos új idők új dalaira.


2021-02-09- írta Jakab-Benke Nándor

Olvasd el a kritikát

Történet

Linda és Paxton éppen szakítottak és elhatározzák, hogy szétköltöznek, ám Londonban épp kihirdetik a Covid-19 miatti kötelező karantént, így kénytelenek továbbra is egy fedél alatt maradni. Míg Linda, a sikeres marketingvezető új feladatai miatt kiábrándul a multinacionális munkakultúrából, a bűnözői múlttal rendelkező kreatív Paxton szárnyakat kap. A békés együttélésre irányuló erőfeszítéseiket a költészet mellett rengeteg borral is támogatják, és közben váratlanul újra felfedezik saját magukban azt a szabad szellemet, akik valaha voltak. Mindez végül a meggazdagodás mámorító lehetőségét is elhozza, amikor megkísérelnek ellopni egy nagy értékű ékszert.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!