Sokkal több mint testőr 2. (Hitman's Wife's Bodyguard)

Sokkal több mint testőr 2.

Hitman's Wife's Bodyguard

Hitman's Bodyguard 2: Nevasta asasinului

Kritika

Csak a testőrömön át! - Patrick Hughes: Hitman’s Wife’s Bodyguard / Sokkal több mint testőr 2.

Volt az a szűk kétórás vicc 2017-ben, amelyikben egy testőr, egy bérgyilkos, a felesége, egy cezaromániás elnök és egy csapat apáca kerülnek egymással konfliktusba. Ryan Reynolds és Samuel L. Jackson idén ismét elsütik, és furcsa módon így, négy év elteltével, mintha nagyobbat is szólna, mint annak idején.


2021-06-15- írta Tóth Menyhért

Olvasd el a kritikát

Történet

Michael Bryce kényszerszabadságra megy, ám pihenésre, feltöltődésre tett próbálkozása rövidéletűnek bizonyul: feltűnik a színen Darius felesége, Sonia, aki megmenti a testőrt egy gyilkossági kísérlettől. A temperamentumos nő azonban segítséget vár a „szívességért” cserébe, így Bryce-nak nincs más választása, össze kell fognia Soniával, hogy kiszabadítsák Dariust. A bökkenő csak annyi, hogy a kényszerszabija miatt Bryce nem használhat semmilyen halálos fegyvert a bevetés során, így egyedül csak az eszére és szerencséjére hagyatkozhat a bérgyilkos kiszabadításában.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!