Új múlt (Reminiscence)

Új múlt

Reminiscence

Kritika

Eltévedt nosztalgiavonat - Lisa Joy: Reminiscence / Új múlt

A Westworld forgatókönyvírójának első rendezése rossz vonatra szállt fel. Az Új múlt sajnos nem lett több egy helytelenül lemásolt házifeladatnál, klasszikus film noir-ok és kultikus sci-fik zagyva kollázsánál.


2021-08-26- írta Farkas Boglárka

Olvasd el a kritikát

Történet

6A jövő nem ígér semmi jót. Amerika nagyvárosai víz alá kerültek. De Nick Bannister magándetektív ebből él: a jövőtől elforduló embereknek nyújt különleges szolgáltatást. Agyakban nyomoz, az agy sötét titkait kutatja, és aki fizet neki, azt hozzásegíti rég elfelejtett emlékeihez. Aztán találkozik Mae-vel, és örökre megváltozik a jelene. Meg a múltja és a jövője is. A nő felbukkan az életében, azután eltűnik, ő pedig a nyomába veti magát. Miközben mások emlékeiben kutat a köddé vált nő után, egy veszélyes összeesküvés nyomaira bukkan, de ő nem adja fel: már az életét is odaadná érte, hogy újraalkossa a múltat, és megváltoztassa a jövőjét.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!