Vihar előtt (Serenity)

Vihar előtt

Serenity

Calmul dinaintea furtunii

Kritika

Amikor a csavar bedögleszti az egész masinát - Steven Knight: Serenity / Vihar előtt

A Vihar előttről érdemben beszélni olyan, mintha egy igazán nagyszabású Tabut játszanánk: annál jobb, minél kevesebbet tudunk róla. Csak sajnos az a „jobb” elég gyatrára sikeredett.


2019-02-01- írta Polák Zsóka

Olvasd el a kritikát

Történet

Baker Dill maga a két lábon járó klisé: háborús veterán, akit kidobott a felesége, így egy festői szépségű szigeten vedeli a rumot, némi zsebpénzért egy elhanyagolt anyukával szexel, napközben pedig gazdag turistákról gombol le nagy pénzeket azért, hogy kivigye őket a nyílt vízre horgászni. Mindemellett a macsóskodás és a múlt nagy problémáin való tipródás közben a rögeszméjévé válik, hogy kifogjon egy óriási tonhalat. Már pont elhinnénk, hogy itt egy modern Öreg halász és a tengert fogunk látni, de közben beesik az ex, aki arra kéri Dillt, vigye ki agresszív milliomos exférjét a nyílt vízre, és néhány éhesebb cápa hathatós segítségével tüntesse el a Föld színéről.

Videó, előzetes, trailer

Jobb ha tudod: a Filmtett nem videómegosztó, videóletöltő vagy torrentoldal, az oldalon általában a filmek előzetesei nézhetőek meg, nem a teljes film!