Augusztustól a mozikban a Star Wars animációs változata


Az ősszel induló animációs tévésorozatot megelőzve, augusztus 15-én a mutatják be Amerikában a Star Wars: The Clone Wars (A klónháború) című animációsfilm mozi vátozatát.

"Úgy éreztem, sokkal több történet maradt még a tarsolyomban. Alig vártam, hogy néhányat elmondhassak animációs formában" – nyilatkozta George Lucas, a kultuszfilmmé vált csillageposz rendezője.

A The Clone Wars (A klónháború) cselekménye A klónok támadása és A Sith-ek bosszúja című Star Wars-játékfilmepizódok között helyezhető el. A sztoriban az ismert szereplőkön, így Anakin Skywalkeren, Obi-Wan Kenobin vagy Amidala hercegnőn kívül új karakterek is megjelennek – adta hírül a BBC hírszolgálatának szerdai jelentése.

Az ősztől vetítésre kerülő televíziós sorozat számítógépes tecnikával készült részei egyenként félórásak lesznek. A rajzfilmsorozatot a TNT és a Cartoon Network tévécsatornán fogják vetíteni.  

A filmvászonra készült változat bemutatóját augusztus 15-re tűzték ki Amerikában. "Azonnal megéreztük, hogy ez egy fantasztikus mozis esemény lesz" – lelkesedett a Warner egyik illetékese.

Részletek: http://www.starwars.com/Kapcsolódó