Még lehet nevezni az 56. Országos Függetlenfilm Fesztiválra Még lehet nevezni az 56. Országos Függetlenfilm Fesztiválra

Még lehet nevezni az 56. Országos Függetlenfilm Fesztiválra

A MAFSZ – Magyar Független Film és Video Szövetség – 2009. október 8. és 11. között Nyíregyházán rendezi meg soron következő, 56. Országos Függetlenfilm Fesztiválját. Az 1931-ben alakult, közel 700 tagot számláló szervezet seregszemléje az év legrangosabb függetlenfilmes eseménye.

A fesztiválon a három regionális szemlén díjazott és a zsűri által továbbjuttatott filmek mellett az előzsűri által kiválogatott alkotások kerülnek a versenyprogramba – írja a filmhu. A MAFSZ bármilyen műfajban várja a nevezéseket. Egy alkotó legtöbb 3 filmmel nevezhet, a filmek összideje maximum 90 perc lehet. A MAFSZ tagjai számára a nevezés ingyenes, nem tagoknak a nevezési díj 1 500 forint filmenként. A 2008-as szombathelyi országos küldöttközgyűlés egyhangú javaslata alapján az országos fesztivál előzsűrije fokozott szigorral bírálja el a 30 percnél hosszabb filmeket.

MAFSZ

A filmeket a lehető legjobb kép és hang minőségben, kevert (mix) hanggal ellátva, DVD-n (DVD-Video formátumban), 2 példányban várják a rendezők. A DVD-n kérik feltüntetni legalább a film címét! A nevezési lapokat digitális formában az alábbi e-mail címre kérik: mafsz@mafsz.hu. A DVD-ket pedig az egyesület címére várják: MAFSZ Egyesület. Budapest 1066, Oktogon tér 4.

A nevezés és a filmek leadásának határideje 2009. szeptember 14. Bővebb információ a MAFSZ honlapján található, vagy a mafsz@mafsz.hu és a 06-1-3023016 telefonszámon igényelhető.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat