Ingyen sorozatok az AXN honlapján


Amerikában természetes, hogy ha valaki sorozatot akar nézni, akkor elég a csatorna honlapjára vagy a vele szerződésben lévő videómegosztóra klikkelnie, hogy ingyen és bérmentve megnézze a legújabb epizódokat. Európában is egyre több országban vesznek a tévécsatornák netes sugárzási jogokat, és most Magyarország is megpróbálkozik az oly népszerűvé vált on-line sugárzással – írja az SG.hu.

Az AXN tévécsatorna tavasszal próbálkozott először kísérleti jelleggel egy ausztrál krimisorozat netes adásával, mostantól viszont már él az AXN Player oldala, ahol 7 napig lehet megnézni teljes mozifilmeket és sorozatepizódokat – természetesen mindenféle fizetési kötelezettség nélkül.

A csatorna tájékoztatása szerint az internetkapcsolatotoktól függően akár az adásminőséggel megegyező minőségben is élvezhetik a nézők a netes műsort, az is, akinek nincs AXN előfizetése kábeltársaságánál.

Guillermo del Toro: Hellboy / Pokolfajzat

Az AXN Playeren minden film és sorozat a televíziós premiert követő 7 napig van fenn, ezalatt az idő alatt ingyenesen nézhetőek a felkerült tartalmak. Legelőször a Hellboy – Pokolfajzat került fel, ez most vasárnapig lesz elérhető, de a következő hetekben a csatorna legjobb sorozatainak epizódjai lesznek megtekinthetőek, többek között a Damages – A Hatalom Hálójában, vagy a Being Human – A vámpír, a vérfarkas és a szellem részei. A teljes műsort itt lehet megnézni.Kapcsolódó