Ismét a Filmszemlén a ShootinHungary.com Ismét a Filmszemlén a ShootinHungary.com

Ismét a Filmszemlén a ShootinHungary.com

A tavalyi évhez hasonlóan, a Cinema-Film Kft. (A 41. Magyar Filmszemle hivatalos gyártója) és a ShootinHungary Kft. között ismét létrejött a hivatalos partneri megállapodás, melynek értelmében a www.shootinhungary.com részt vesz a 41. Magyar Filmszemle együttműködő partnereként az eseményen.

A megállapodás értelmében, az év legnépszerűbb magyar filmes mustráján a helyszíni hirdetések megtervezésében és értékesítésében a ShootinHungary csapata is részt vesz. Ennek értelmében, a megrendezés helyszínére, a MOM Park Mozi csarnokába, egy exkluzív óriásmolinót terveztek, melyen a kiemelt támogatók, és a fizetett hirdetők megjelenhetnek logóikkal a szemle teljes ideje alatt, és video-anyagukat pedig projektoros kivetítéssel népszerűsíthetik.

A hirdetők ezen kívül megjelennek plakátokon és szórólapokon, valamint a www.shootinhungary.com online felületén is.

A 41. Magyar Filmszemlével kapcsolatos sajtóhíreket szintén várják a newsletter@shootinhungary.com e-mail-címre. Az érdeklődők e-mail-ben és telefonon is elérhetik munkatársaikat, és részletes ajánlatot kérhetnek, illetve itt megtekinthetik a Szemle és a ShootinHungary.Com közös médiaajánlatát is.

Támogass egy kávé árával!
 

Friss film és sorozat

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Szavazó

Kinek a Criterion Closet Picks-videójára lennél kíváncsi?

Friss film és sorozat