Megvan az új Pókember-rendező


Marc Webb, a (500) Days of Summer készítője fogja rendezni az újrainduló Pókembert. A múlt héten nagy port kavart az a hír, hogy a franchise eddigi sztárja, Tobey Maguire és rendezője, Sam Raimi is kikerült az új projektből.

A (500) Days of Summer Webb első nagyjátékfilmje, a rendező ragaszkodik hozzá, hogy nem a Raimi megkezdte stílust és vonalat viszi tovább, mert az „nemcsak lehetetlen, de arrogáns is lenne”; ehelyett élni kíván a lehetőséggel, hogy olyan ötleteket, sztorikat és legendát hozzon, melyek új dimenzióval, réteggel és kreatív hanggal ruházzák fel a franchise-t.

Azt azonban, hogy ki lesz az új Pókember a 2012-re ígért filmben, még mindig csak találgatják. A (500) Days of Summer című Webb-mű főszereplője, Joseph Gordon-Levitt egyesek szerint az egyik esélyes, de felmerült már a sajtóban az Alkonyat-filmek sztárja, Robert Pattinson és Zac Efron neve is – írja az EST.hu.

A Pókember 4. nem az első három film folytatása lesz, hanem újraindítják a szuperhőssztorit, és Pókember, alias Peter Parker középiskolás éveire koncentrálnak majd. A forgatást még az idén elkezdik. A trilógia darabjai egyébként összesen 2,5 milliárd dollárt hoztak világszerte.Kapcsolódó