A Sötét lovag írója írja az új Superman-filmet


David Goyer, A sötét lovag egyik írója készítheti el az új Superman-film történetét. Az eddigi hírek szerint a film a reboot rebootja lesz, sem a főszereplő, sem a rendező nem tér vissza – írja az SG.hu.

A Latino Review értesülései szerint David Goyer írhatja a The Man of Steelt (Acélember), az új Superman-filmet. A tervek szerint a film új rendezőt és főszereplőt fog kapni, tehát sem Brandon Routh, sem Bryan Singer nem tér vissza. A Goyertől származó információk szerint az írónak olyan ötlete támadt, mely a John Byrne-i időkbe repíti vissza a film felfogását, mely modern lesz, hihető és jó móka. (John Byrne 1986-88 között írta a Superman-képregényeket, rábízták a sorozat sokak által várt rebootját annak idején, s többek között radikálisan megváltoztatta Lex Luthor karakterét is.)

David Goyer, akinek ötletére alapult a két új Batman-film korábban a Penge-filmeket készítette el, de ő rendezte a tavalyi, A túlvilág szülötte című horrort, s 2009-ben a Flash Forward – A jövő emlékei című sorozaton dolgozott. Az író a hírek szerint az új Superman-filmben Luthort és Brainiacet is szerepeltetni akarja, de nem eredettörténetnek szánja a filmet, vagyis feltételezi, hogy a nézők tudják, ki Clark, Lois, Jimmy és Perry. (A reboot fő helyszíne a net miatt anyagilag nem prosperáló Daily Planet lenne, s erős kryptoni mitológiában részesülnénk.)
Kapcsolódó