New Faces – Új arcok az Odeonban


A New Faces (Új arcok) elnevezésű rendezvény során nyolc fiatal rendező negyedórás blokkokban mutatja be önmagát és eddigi munkásságát. A szervezők arra is ügyeltek, hogy a lehető legtöbben részt tudjanak venni a megmozduláson, ezért minden egyes blokkot kétszer vetítenek le március 4-én, 17 és 22 óra között – írja az EST.hu.

A vetítések a következő időpontokban kezdődnek: 17:00, 18:15, 19:30 és 20:45. A rendezvényt azonban kizárólag a szervezők által meghívott vendégek látogathatják. A részvételről bővebb információt a New Faces csapatától kérhetünk az info@newfaceshungary.com e-mail címen.

A program során minden ifjú rendező (Borsos Miklós, Kovács M. András, Lóth Balázs, Schwechtje Mihály, Simonyi Balázs, Szabó Simon, Szajki Péter és Tóth Barnabás) 15 percet kap arra, hogy bemutassa showreeljét és eddigi pályájának legkiemelkedőbb pillanatait, valamint legjobban sikerült munkáját vagy annak részleteit. Mivel a vetítéseket óránként szünetek szakítják meg, a látogatóknak lehetőségük van a személyes találkozásra és eszmecserére is. Az alkotók gondoskodnak arról is, hogy az eseményen részt vegyenek közvetlen alkotótársaik (operatőrök, vágók és kreatív munkatársak) is.

Ha az esemény felkeltette az érdeklődésüket, akkor a New Faces honlapján kísérhetik figyelemmel a rendezvény alakulását és kaphatnak bővebb információt az alkotókról.Kapcsolódó